Emid

Impresszum

Impresszum

A szolgáltató adatai

Cégnév: EMID Pro Solutions Kft.
Székhely: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 47.
E-mail: emid@emid.hu
Nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Környéki Törvényszék
Cégjegyzékszám: 13-09-233214
Adószám: 32523500-2-13
Tárhelyszolgáltató neve és email címe: INTEGRITY Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.)

A Weboldal használata ingyenes. A Weboldalon a szolgáltató az általa értékesített Emid szoftverrel kapcsolatos információkat oszt meg.

A Weboldal használata ingyenes, amely miatt a felek között nem jön létre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti fogyasztói szerződés.

A Weboldal használata az alábbi feltételek elfogadását vonja maga után:

  • A Weboldalon található tartalom a Szolgáltató, vagy megjelölt 3. személy szellemi tulajdona.
  • Szolgáltató fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal-hoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását a magyar törvények védik.
  • A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.
  • Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget.
  • A Weboldal domain neve szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - tilos.
  • A Weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

Tilos a weboldal adatbázisát, vagy tartalmát módosítani, lemásolni, belinkelni abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

A Szolgáltatás mögötti szoftver szerzői jogvédelem alatt áll.

Az Emid szoftver külön regisztrációt igényel meg és csak a Szolgáltatóval szerződéses kapcsolatban lévő személyek számára engedélyezett felhasználó létrehozása.

Egyéb rendelkezések

A jelen Felhasználási Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a Weboldalon értesítünk.

A jelen dokumentum szerinti jogviszonyra a magyar jog rendelkezései irányadóak.